zondag 16 januari 2011

Frietjes

Gisteren historisch moment iedereen. We hebben onze allereerste frietpot gekocht!!!!!!! Na lang zeuren van het ventje, heb ik toegegeven er eentje aan te schaffen, op voorwaarde dat de frietjes buiten in de garage gebakken worden, want wil het niet in huis!Dus zaterdagmiddag naar de Makro, thuisgekomen waren we olie vergeten. Wel probleem als je frietjes wil bakken. Uiteindelijk is alles nog goed gekomen en wat bleek, de papa was dus wel de beste frietjesbakker van de wereld. En dat voor iemand die nog nooit de binnenkant van een kookpot had gezien. Bibi had wel de petatjes moeten schillen en snijden, maar kom dat zijn détails hé!!


de beste frietbakker ter wereldWe hebben ook nog ne nieve tv gekocht, want we hadden nog zo'n voorhistorische grote zwarte bak. Nu is de keuze gevallen op een plasma van 42" ( 107cm). En heel content zene. 3D filmke kijken is superleuk nu!
1 opmerking:

  1. Hey yep ! Chique tv hè ! Maar zelf frietjes bakken ! Wat maak ik nu zondags ? Zal me kookboekjes moeten aanschaffen hihi

    BeantwoordenVerwijderen