zondag 11 september 2011

vakantie-verhaaltjes en kiekjes

Aan allen die mijn blog volgen, sorry dat het soms zo lang duurt voor er weer eens iets nieuws te lezen en kijken valt. We komen tijd te kort, ben de routine van het nieuwe schooljaar nog niet gewoon en er moeten nog veel dingen geregeld worden voor de geboorte, die trouwens wel heel dichtbij begint te komen. Nog geen volledige 4 weken meer!!!!!! Vandaag ben ik beginnen schilderen in het kamerke, wat op sommige momenten behoorlijk moeilijk was met zo'n dikke buik. Tussendoor ook nog 2 cakes gebakken voor manlief zijn werk!
Maar vakantie verhaaltje dus: Matisse en Lennox waren er van overtuigd dat oesters lekker zijn!?! Dus Bretagne was de uitgelezen kans voor hen om oesters te eten. Zo gingen we op een keer een zeevruchtenschotel eten met alles erop en eraan (oesters, kreukels en andere slakkentoestanden, krab,langoustines,...).Veiligheidshalve hadden ze voor hun eigen wel moules frites besteld, want dat lusten ze dus wel. Nu weten ze dus dat oesters niet lekker zijn!


En dan nu het proeven van die lekkere oesters!!!!!Keigrappig, bij Matisse was ik nie snel genoeg om foto te maken, zo snel was ze binnengefloept!
We zijn nog een paar keer mosselen gaan eten, zo lekker vonden ze het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten